Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hüseyin Aycibin İlkokulu

Telefon : 0 212 2725080
Belgegeçer : 0 212 2884500
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://huseyinaycibinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GAYRETTEPE MAH. GÖKTÜRK SK. NO: 10 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
VİZYON : Hüseyin Aycibin İlkokulu olarak Çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen bireyler yetiştirmenin yanında ulusal ve uluslar arası düzeyde tanınan, örnek alınan ve tercih edilen bir okul olmak
MİSYON : Hüseyin Aycibin İlkokulu olarak eğitim sistemimizin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, yaratıcı ve pozitif düşünen , ailelerle aktif katılımlı işbirliği içerisinde çocuklarımızı; ülkesine ve milletine bağlı, evrensel değerlere duyarlı, kendine güvenen, sorumluluk alabilen, çözüm üreten, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirerek; bilim, teknoloji ve yeni yaklaşımlar kullanarak uyguladığımız eğitimimizi tüm paydaşlarla koordineli olarak çalışıp destekleyerek ve eğitimin öneminin yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirerek çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :13
Öğrenci :228
Derslik :20
Atölye-İşlik :4
Konferans Salonu :2
Çok Amaçlı Salon :2
Fen Laboratuvarı :2
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :245
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 09:00 - 16 : 25
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu, İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde yer alıyor. Huseyin Aycibin İlköğretim Okulu yerleşkesine Yeni açılan yıldız metrosunda fulya durağında inilmesi halinde dakika yürüme mesafesinde. Gayrettepe Florence Nigtingale hastanesine 1 dakika uzaklıkta olup otobüs ile gelinmek istendiğinde 74a Gayrettepe otobüs durağına 3 dk.MEcidiyeköy Ali Samiyen Durağına 8 dk. uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : Geçmişte dut bahçeleri ile ünlü olan Gayrettepe, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin yapımından sonra konumu nedeniyle hızla göç almış ve yaklaşık 16.000 kişinin yaşadığı ve bir çok kişinin çalıştığı önemli bir iş yeri yerleşimi haline gelmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Hüseyin Aycibin İlkokulunun İlçe merkezine uzaklığı 486 metredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Cimnastik, Voleybol, Hentbol, Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulum Temiz, Beyaz Bayrak, Çocuklarımız Toprakla Buluşuyor, Çantasız Eğitim
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus
Yazdır :